Nästa generation Bentley Continental GT

På tisdag 14:00 kommer Bentley att släppa nästa generation Continental GT för världen via ett internet event som kommer att sändas på www.ContinentalGT.com

( 31 August 2010. Crewe, England) Bentley will reveal its new and compelling vision of the Continental GT next month with a unique internet reveal. The studio lights are switched-on and the cameras will start rolling at 1500 British Summer Time on Tuesday 7 September.

Kan tyvärr även vara så att det bara är ett koncept vi kommer att få se, men hoppas på att det är en färdig bil vi kommer att få se. Den förra generationen släpptes redan 2003 så det passar ganska bra i tiden med en ny generation nu. Det faktum att Bentley även har släppt ett gäng begränsade upplagor av Continental GT på senare tid skvallrar om att bilen sjunger på sista versen.

Updatering

Nu har Bentley släppt bilen och vi kan konstatera att det var en färdig bil som visades dock skulle jag inte kalla detta för en ny generation utan snarare för en facelift. Men man ska ju inte fixa något som inte är trasigt och designen från 2003 fungerar extremt bra även idag och därför har man inte gjort några större ändringar. Hoppa till galleriet 2011 Bentley Continental GT på Carvenom för att spana in alla bilder på läckerheten.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.