Nystart

För fem år sedan gjorde jag en trevande försök att börja blogga, anledningen till att jag började blogga vid detta tillfället var egentligen mest för att testa och se vad allt buzz handlade om. Jag hade ingen strategi eller inriktning på vad jag skulle skriva om på bloggen, detta gjorde att det inte blev mer än fem inlägg innan jag hittade roligare saker att pyssla med. Sedan dess har det inte blivit fler inlägg då intresse inte har funnits och skola och senare företagande har tagit mycket tid och kraft.

Men sedan en tid tillbaka har jag varit väldigt sugen att ge bloggandet ett nytt försök och denna gång försöka få lite flytt i skrivandet. Denna blogg kommer antagligen aldrig att uppdateras dagligen men med lite tur så kan det kanske bli ett inlägg i veckan. Istället för att satsa på en stor mängd inlägg så är min tanke att skriva om sådant som verkligen intresserar mig och satsa på att det jag skriver är bra och intressant för mer än mig.

Sidan kommer framför allt att handla om webbutveckling, bilar,  film och tv, fiske och design då detta är ämnen som intresserar mig. Sen kommer det säkert att bli lite av varje som inte passar in under dessa kategorier, men det ser jag som en bonus!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.